Mountain View

Servicii Hostess

Hostess lansare produse

Hostess lansare produse

Hostessele sunt o parte esentiala a evenimentelor de lansare a unui produs, avand un rol important : ele intampina participantii si ofera informatii de baza cu privire la noul produs, distribuie materiale de prezentare si comunica mesajul oficial al organizatorilor.

Hostess Targuri & Hostess Expozitii

Hostess Targuri & Hostess Expozitii

Activitatea de hostess pentru targuri si expozitii este realizata atat de catre fete cat si de catre baieti, care au menirea de a interacționa cu invitații, vizitatorii unui eveniment . Persoanele care practică acest job au un aspect fizic plăcut, sunt zâmbitoare, întrețin buna desfășurare a evenimentului și sunt capabile să ofere informații sau să poarte o conversație în limbă romană, engleză, italiană, spaniolă, în funție de cerințele clientului.

Hostess Nunta & Hostess Botez

Hostess Nunta & Hostess Botez

Servicii hostess nunta & Servicii hostess botez Va punem la dispozitie hostesse pentru intampinarea invitatilor si directionarea catre locurile din sala .

Hostess Conferinte

Hostess Conferinte

Seminarii si Conferinte de Presa : Organizarea cu succes a unor astfel de evenimente cere planificare cu atentie si multa munca. Poate considerati ca veti economisi bani daca încercati sa le organizati în regie proprie, dar timpul alocat acestei activitati v-ar distrage de la activitatile prioritare. De aceea echipa noastra îsi foloseste întreaga experienta ca dumneavoastra si invitatii dumneavoastra sa va simtitii confortabil, sa aveti sentimentul lucrului bine facut si satisfactia stapânirii tuturor detaliilor.

Hostess evenimente auto

Hostess evenimente auto

Oferim servicii de hostess pentru diferite evenimente auto : Tuning show,saloane auto, evenimente drag race si drift , etc .

UA-68942043-1